Distritax

Administratie gemeentebelastingen? We ontzorgen je graag.

Wij bij Pro-mailing willen onze klanten zoveel mogelijk ontzorgen. Daarom willen we jou ook hier juist over kunnen informeren.

Als jouw partner kunnen wij vanaf nu zorgen voor de berekening van deze belastingen, alsook de aangifte ervan bij de gemeentes. Om jou dus nog beter te kunnen ontzorgen en ondersteunen, willen wij dit werk graag uit jouw handen nemen.

Concreet nemen wij volgende zaken op ons:

Het reglement opzoeken per gemeente

De reglementen nalezen met de bijhorende voorwaarden

De kostprijs berekenen per gemeente (obv formaat, gewicht,…)

We zoeken het aangifteformulier op per gemeente, vullen het in & sturen het naar elke afzonderlijke gemeente door.

Een pak administratie dus waar je niet langer zelf je tijd en energie hoeft in te investeren.

Het is van uitermate belang dat elke aangifte bij elke gemeente juist gebeurt. Wanneer dit te laat of niet op de juiste manier gebeurt, worden hier namelijk fikse boetes voor aangerekend door vele gemeentes. Wij zorgen ervoor dat je dit voorkomt.

Hoe gaat het concreet in zijn werk?

Wij brengen het budget per gemeente in kaart voor jou en zorgen zelf voor de aangifte bij elke gemeente. Je hebt dus zelf helemaal geen werk meer hieraan.
Hiervoor vragen we € 12,50 per gemeente.

Heb je interesse of heb je nog vragen hieromtrent? Aarzel dan zeker niet om ons vrijblijvend te contacteren.

 

PS: wist je dat er in 2020 heel veel gemeentes hun belastingreglement vernieuwd hebben? Het gaat dus om nieuwe tarieven, nieuwe voorwaarden en nieuwe aangifteformulieren. Hetgeen je eventueel in het verleden dus betaalde of hoe je in het verleden te werk ging voor je aangifte, is mogelijks achterhaald.